dilluns, 18 de febrer del 2013

AND THE DONUTS GOES TO...

Peineta de Luis Bárcenas a la prensa.

3 comentaris:

Morning Star ha dit...

Saps què? A mi al final arribarà a caure'm bé este tio. Si tot el que ha fet es destapa i és de veres tota la merda que pareix haver, crec que espabilarem tots, i ràpid.
S'hauria d'acabar el clientelisme, la creença de que els polítics són els nostres senyors (com dèies fa un parell d'entrades), la sumisió a un partit, el deixar que facen el que volen...
Hauríem d'espabilar a la força, i si no ho fem... doncs tindrem els que ens mereixem.

amparo ha dit...

Este home es burla de tot i de tots. Vorem com queda.

MEQUETREFE ha dit...

Pere, jo a este tio li agraisc que haja despertat en mi sentiments homicides,hehe.
Sembla que esperem que el clientelisme i tot el que dius s'"autoelimine", que siguen ells mateixos els que netegen la porqueria que fan...òbviament no pensen fer-ho (a la vista està), per tant ens deixen tres alternatives:
a)Que els mecanismes de la llei comencen a emetre sentències exemplars.
b)Que la quantitat de ciutadans en manifestacions augmente exponencialment fins que només es queden en casa "representants del poble" de primera divisió i els fem fóra.
c)que s'aplique en tot l'Estat la sharia contra els implicats i condemnats en casos de corrupció.
No m'agradaria, però veig més factible l'opció c que la b,hehe.
Amparo: este home ha aconseguit que el president d'una nació estiga acorat; ni el denuncia, ni l'investiga, ni vol saber ni apolica la mateixa contundència amb ell que amb altres ciutadans inocents...sospitós i fastigós alhora.De tota manera, quede com quede, a l'eixida de la gàbia-si és que entra- l'esperen 22 milions d'eurets per gaudir.