divendres, 5 d’abril del 2013

MOOOOLT!

Amb esta cara el deixen manar sobre míssils nuclears. Havia de passar!.

      Un tio amb xandalldiu que ha vist l’esperit d’un expresident en un pardalet en públic, el veí diu de la veïna que “esta vieja es peor que el tuerto” sense adonar-se’n que els micros estan oberts,  el president d’un país parla mitjançant un plasma mentre un atall de periodistes miren com a monos i ningú s’alça per apagar la televisió (què gran imatge!) i un altre que se'n va de viatge amb gent que trafica amb sis miserables tones  de cocaïna té els collons de dir que  d'un viatge que no sap si va fer a Andorra o als Pics d'Europa només recorda que "había nieve", i ningú se sorpren. Assistim a historietes de famílies reials l'any 2013 i ningú sembla suficientment sorprés. I dia rere dia, tiets i tietes de dreta, esquerra, del fons o del cim opinen i bramen... i tot continua igual o pitjor.
El món com el coneixiem s’ha acabat. Mentrestant, entre les escombraries en les què ho han convertit tot, estàs  tu i estic jo.  Perquè no ho enviem tot a la merda una estoneta i  juguem mentres el món es desintegra sota la mirada d’un ésser amb cara d’imbècil rematat que amenaça amb una guerra nuclear? El món és dels gilipolles i ni tu ni jo hi som entre ells...

1 comentari:

Àngels Domenech ha dit...

I el pitjor, si m'ho permets, es que continuem mirant a altre lloc com a societat i com a individus encara que estem veient que hi ha persones que, amb la desesperació al cos, acaben llevant-se la vida perque ningú donarà sol·lució, ni tan sols importancia, als veritables problemes de gent com tu, com jo, com ells.