divendres, 19 d’octubre del 2012

PER QUÈ?


 Gandía Shore: los concursantes
Açò són els concursants del reality “Gandia Shore”. Un d’ells -poc importa qui- es defineix com “maniático y vividor de la vida”.Açò – a banda de com el segon intel·lectual de l’esquerra li arrima un bulto sospitós a la roja que del costat per sota de la cintura- és el més apassionant de tota aquesta porqueria. Jo em pregunte: Es pot ser “moridor de la muerte”? En sa casa els volen?.  En resum; per què?
I açò és un video d'una discoteca de Califòrnia entre els anys 1986 i 1987, barrejat amb una grandèrrima bresquillada sonora d'un grup francés anomenat "Trisomie 21". Jo estava en l'escola, en primer!.


En la foto, tothom és més o menys igual; elles només canvien el color del vestit, pràcticament i ells porten el que ja ha esdevingut una disfressa de "gañan". No enganyen nigú per molta camisa rosa "a la moda" o "sabata molona" que porten. Són "vividores de la vida", una definició tan profunda com segurament ho siguen les seves existències...
En el vídeo,segurament també hi haja molts vividors de la vida - i moridors de la muerte- i tal volta m'enganye en el  que vaig a dir, però veig una grandíssima diversitat. Gent diferent per tot arreu, cadascú a la seua, gaudint... gent molt menys estereotipada que els altres. 
Sembla que si qualsevol nit de dissabte de  l'any 2012, en una "festa remember 80's" de Gandia, els de la foto trobaren els del video, es burlarien prou d'ells. I açò em sembla terriblement trist. 
Jo em quedaria meravellat en un racó mirant-los una estona. Després m'afegiria. 
Quan em trobe a fotocòpies dels de la foto, directament dic "perquè anem ahi"?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les diferències son notablement abismals..