dimecres, 8 de maig del 2013

LAS CHICAS NO TIENEN PILILA


    Espanyoles,catalanes, valencianes, basques, gallegues i persones femenines des dels Pirineus fins Canàries passant per Ceuta i Melilla i botant Gibraltar,Andorra i el païs de les tovalloles:  Aneu alerta, alguns dels representants de “la España plural” han decidit endinsar-se en els assumptes referents als vostres úters i fins i tot, comparar-vos amb terroristes. Aquestos personatges no obeeixen als vostres interessos, poc els importa la vostra opinió o si els heu votat o no; ells són servidors públics i decideixen com  s’han de fer les coses, gràcies a això que se’n diu “la legitimació del vot”.
                Un és un catòlic practicant i “residente en Madriz” que es fa anomenar “ministre de l’interior”, per això s’endinsa on no cal i creu que el fet d’anar a missa els diumenges o quan vullga, prendre la comunió i creure que hi ha éssers divins que ressusciten, li dona arguments suficients quan treballa com a servidor públic, representant de totes i tots els que vivim per ací, per qualificar un sector femení  de la població de “terrorista”. En un món ideal, aquesta persona estaria fent-se una foto en la cua del INEM, però  on vivim,  aquesta potada en la cara a les dones que decideixen avortar i a les víctimes del terrorisme,  sembla absolutament assequible. Ens la engolim, ens escandalitzem una estoneta, “l’interiorista” escriu un full de word donant explicacions que no convencen ningú i ja està!. Spain is different!.
                L’altre personatge encara s’endinsa més;  l’anomenen “ministrede justícia”.Se sent legitimat per dir a les dones quines són les circumstàncies en les què han  d’avortar "porque yo lo valgo". Afegeix o lleva condicions com li vé en gana, per acontentar un atall d’il·luminats que també creuen en ressuscitacions i miracles. Quant a canviar altres lleis o fer modificacions  per  altres assumptes com maltractament, frau fiscal, o llei hipotecària li sobren celles, però li falten collons -així de clar- collons que utilitza per modificar una llei que només molestava als “sotanistes” –gent adoradora de  les sotanes-.
                 Justament, entre  aquest atall d’il·luminats,  s’hi troba  l'anomenada “jerarquia eclesiàstica” -amb un clon de Paco Clavel com a líder-que són els únics estúpids dins la nostra societat que es neguen a formar famílies per convicció. És com donar-li a un piròman un encenedor i una llanda de benzina,acompanyar-lo a un pinar en estiu i preguntar-li: què fem?.
                 Tota aquesta caterva,comparteix una qualitat: tenen pilila! –llevat dels “sotanistes”, entre els que, de segur, s’hi troben dones, només cal veure eixes estampes de les manifestacions “per la vida”- I és que, benvolguts lectors, sota les sotanes, sota la cintura del ministre de l’interior i sota les celles del ministre de justícia n’hi han  penis per estrenar, matxacats, arrugats, llargs, curts, malalts, infrautilitzats, malmirats,mal emprats, menyspreats, adorats, maltractats, excessivament acaronats  etc . Aquest no és un factor determinant per actuar amb criteri i responsabilitat quan s’ha de legislar correctament amb un tema tan delicat com l'avortament, però no deixa de semblar-me curiós que i perdoneu l’expressió “entre tanta polla”  vullguen ficar-se en els úters aliens. Massa conservadurisme, massa "ideologia des de la capella i la pilila" i poc trellat  poden arribar a tenir greus conseqüències  en els drets de les dones,que per si algú no se n'ha adonat encara, són les que porten els xiquets al món perquè les cigonyes els duguen de Paris.
 No els ho hauriem  de consentir.
P.D:  el gènere femení no està exempt de compartir opinions destrellatades amb aquestos tarambanes, però volia fer un post incloent les paraules “pilila”"polla" i “caterva” i m’ha eixit açò.

2 comentaris:

Morning Star ha dit...

Pues la combinació d'eixes tres paraules t'ha eixit de puta mare. Gràcies.
Et tiràvem a faltar.

MEQUETREFE ha dit...

Haha!. Moltes kànkius.