dilluns, 22 de juliol del 2013

EXPERIÈNCIES FÍLMIQUES

Repassar pel·lícules que ja has vist i t'han agradat o no has acabat d'entendre però t'atrauen és una activitat que m'agrada. M'enriqueix. Les que jo considere bones pel·lícules em descobreixen coses noves quan les repasse, igual que els llibres. He tornat a veure "el séptimo sello" d'Ingmar Bergman (1957) i m'he trobat aquestos diàleg-reflexió que m'han deixat, literalment "mocat".

 Les bones pel·lícules són com el bon vi, si les deixes reposar el temps suficient,proves experiències noves.

4 comentaris:

amparo ha dit...

Quan no tinc que matinar m'agrada vore TCM, un programa de cine d'autor de Canal + on es poden vore pelis tan bones i profundes com el séptimo sello.

És dels pocs programes que veig en la TV

MEQUETREFE ha dit...

Hola Amaparo. "Persona" d'Ingmar Bergman és la millor pel·lícula que he vist fins ara.És curiós com les pel·lícules que ens fan pensar són considerades sovint com "minoritàries" o "de culte"...

amparo ha dit...

Igual ja el coneixes però per si acàs no, a l'Alfàs hi ha un cine, Cine Roma,on anualment es celebra el festival de cine de l'Alfàs..., doncs be, allí al llarg de l'any es "tiren" pelis independents interessantíssimes, de culte, i minoritàries que la majoria d'elles no arriben a les gran pantalles al gran públic.

Són pelis d'autor i massa bones...

Si no has anat mai, te'l recomane, és un cine de poble, que tira avant, per la passió al cine i l'esforç dels seus propietaris.


MEQUETREFE ha dit...

El conec, però he de reconéixer que hi vaig ben poc, prou menys del que m'agradaria.