dissabte, 16 de novembre del 2013

SERÉ NAZI I NO HO SÉ?



 
 Si vas a la porta d’un polític i li fas un “escrache”, et diuen nazi. Si tens una idea de país anomenada Catalunya, ets feixista, si tens una idea de país anomenada Espanya, que inclou Catalunya, ets feixista. Si defenses ajudar les persones amb malalties terminals a tenir una mort digna, et diuen nazi.
Al final, la paraula nazi vé a significar “no m’agrades gens ni mica” i s’empra com eufemisme de “radical”, sense tenir en compte que, un nazi, és una aberració ideològica que defensa,entre altres coses, la mort de 6 milions, sis milions! de persones i l’extermini,l’extermini! de tot allò diferent,entre moltes altres bestieses que no cal esmentar si u ha llegit un poquet (tampoc cal molt, amb els tres nivells del “micho” n’hi ha prou).
   Utilitzen la paraula “nazi” o “feixista” i es queden tan amples, fent mostra d’ignorància i manca de respecte (una vegada més) cap a les persones que patiren les animalades d’aquestos espècimens. Mentrestant, hi ha alcaldes en actiu que s’autoproclamen franquistes i no són fans de Frankestein, “juventudes” que alcen la sobaquina quan veuen un pardalot o un punt de mira, regidors amb cara de “muxaxooote” que es fotografien front a símbols d’opressió o tortura, i fires de parafernàlia neonazi i feixista en polisportius municipals. Per no parlar de partits contraris a la immigració amb presidents propietaris de bordells on no treballa cap espanyola i l’atall de goril·les escampats per tot arreu amb una idea clara: apallisar el diferent, bé siga per Espanya, per un fascícul més del Micho 2 o perquè si. Estos hui són feixistes, demà són porters de discoteca, d’ací una setmana guàrdies de seguretat,policies antidisturbis  o mossos d’esquadra...
Al final, nazi serà tot aquell que no tinga una svàstica en casa o em diga no...
On anem?