dijous, 19 de desembre del 2013

ALERTA SEGURATA


Vas pel carrer, un goril·la amb una placa que posa “vigilante de seguridad” et demana la documentació. Li dius que no. Et detin i acabes en comisaria. Mentre l’Estat empra un cotxe de policia per emportar-te a comisaria ( o penseu que és legal aparéixer dins un cotxe de “Prosegur” emmanillat en unes dependències policials?)en el carrer li roben un bolso a una senyora, o hi ha un robatori a una joieria o qualsevol  incident que dos policies no podran sol·lucionar perquè un “big monkey man” sol·licita reforços.
Ja sé que és una historieta demagògica i un poc absurda, però és que vivim en el país on pugen el sous moderadament , la infanta és tonta, Rajoy no tiene pilila i etcètera.Em sent la mar de segur sabent que un empleat del líder de Democràcia Nacional em pot detenir. Li diuen “llei de seguretat ciutadana”  i ja està ací. Jo, com a ciutadà amb diarrea patològica cada vegada que veig la cara del ministre de l’interior i Rajoy, tinc una sèrie de preguntes tan estúpides com aquesta llei i tan aparentment serioses com aquestos pseudodirigents:
-                   -Si un goril·la aparca en doble fila, un policia local li pot posar una multa o “no entra en su jurisdicción”?
-                - Pot confiscar-mel’automòbil un big monkey man al crit de “vigilante de seguridad, nesesito su Mc Laren”!?
-               -Quins coneixements jurídics té el “vigilant” per detindre’m més enllà de “me kedao con tu cara” o “con sapatisha no entrà”?
-            - Quines responsabilitats se li poden exigir a un esbirro de Prosegur? Se li podrà demanar el número de placa? Podrà fer escorcolls?
-              -Enviar-los a fer la mà també són 30.000 €? Ja que no es pot insultar policies, (eixos mossos d’esquadra indultats del delit de tortura o a eixos als que “se’ls mor” un detingut no són un atall de porcs, estan garantint la seguretat...)si la multa és inferior,els segurates podrien esdevindre el “sac de la risa” dels cossos de seguretat.
-              -A què tenen tanta por els que manen? No els hem demostrat que aguantem infinites potades en el ventre i encara no ha passat res més enllà d’un escrache?
-                  -Se n’acosten més? De moment, un altre incapaç del ministeri s’ha encarregat que la llum puge un 11%....
-        -  Per què no emprar militars? Els pobrets ja no tenen “conflictes “ on acudir ni diners per fer maniobres.

Estan cagats de por. I s’acosten noves cagades en la cara a la ciutadania. No els importes gens. 

1 comentari:

Morning Star ha dit...

Cagats de por? No, que va! El que tenen és merda de sobra per anar repartint-nos. I així anem.