dimarts, 18 de març del 2014

OPINAAANDOOO






No esteu ja algo fartets i fartetes d'opinador i opinadores per tot arreu? Tothom carregat de raó. Tothom sap què s'ha  de fer, com s'ha de fer i quan s'ha de fer, però aportar, aporten ben poc i volen imposar-se a crits. Em referisc a eixa personeta del senyor que no admet arguments contraris a allò que diu, perquè el que diu és correcte i punto (més conegut com "Tejero's style").
 Aquesta "opinoedpidèmia" arriba a ser contagiosa, en terrenys com la política, la fórmula 1 o el futbol... De sobte, et sorprens discutint  contra una personeta del senyor que aferma rotundament "que les ties no saben córrer" ,"que no és el moment adequat per utilitzar el KERS", o que "si Cristiano té almorranes, Messi té hemorroides". Se t'engega el mecanisme i vols combatre aquestos arguments, et llances a opinar i l'altre la comença a alçar la veu per imposar raonaments d'una categoria intel·lectual que eleva la mona Xita a l'Olimpo dels premis Nobel i penses "eh tio para!. Tens enfront a un anormal que diu que les ties no saben córrer, que crida per defendre un futbolista o que pensa que és enginyer de fórmula 1; qué fas tú nedant en aquest pantà?".
Aleshores, recórres a fer allò que me´s t'agrada:,reduir-ho tot a dues opcions,simplificar:
a) L'envies a la merda en bones paraules.
b) Te'n vas tan prompte com siga possible. 
L'opció b queda descartada per la situació. Has quedat amb el sabut, o el téns al costat en la feina i no te'n pots anar, estàs escoltant-lo en la taula del costat i et trau de polleguera, però tens qualsevol tipus de compromís social, etc.
Per tant, tanques la discussió amb un argument contundent: "jo és que no sé tant com tú. A mi m'agrada veure cotxes córrer, picar-se, adelantar-se els uns als altres i com guanyen o perden/ és que si a Cristiano li pica el fogó és absolutament irrellevant  per a qualsevol persona que li agrade l'esport i no esta mena de "sálvame" per a matxos/ Les ties no saben córrer,cert. Especialment les que són atletes; eixes són les que no tenen ni puta idea".
La invasió dels gilipolles ha escomençat. Poseu-vos a cobert.