dissabte, 2 de febrer del 2013

FEU CARRERA!



 Afilieu-vos al PP ara o al PSOE  o al partit que vos agrade quan calga.  Demostreu que sou hàbils, que no teniu vergonya en acceptar i demanar diners aliens, no passa res. Després accepteu diners de malparits i oferiu a  ducs empalmats el forat del cul si és precís, com  passava 500 anys enrere, com ha fet un exministre d’Espanya.
Accepteu sobres pel que siga , des d’organitzar campanyes electorals (=enviar autobusos amb iaios per un entrepà i parlar amb una impremta de banderoles) fins adjudicar obres importants. No condemneu ni castigueu mai qui es comporta com un veritable capo de la màfia dins el vostre partit. Digueu que és “intachable”, que “siempre estaré a tu lado”...accepteu sacs de merda de Louis Vuitton i deixeu que un niñato passege el seu cotxe de competició en aeroports peatonals de bades, quedeu-vos els diners destinats a orfes d’Haití, o a aturats de Catalunya o Andalusia, pagueu 3000€ per article a una anònima que escriu en una fundació que promou idees socials i furteu, furteu i furteu fins que vos isca per les orelles, ja ho deia el profeta de Cartagena: Yo estoy en política para forrarme.
Quan passeu a la jubilació, ( no arribareu als 60 anys, no patiu, sempre hi haurà idiotes als qui exigir que es jubilen cada vegada més tard), ja teniu el futur assegurat:gas natural, endesa, telefònica, bankia, empreses de “coaching”, fundacions amb  exmarit  o “caçadores de talent”... si  jugueu en la lliga juvenil fins els 40 anys, també podreu ser assessors del partit per uns menyspreables 50000 eurets de res al mes.  
No oblideu dir frasses magnànimes i grandiloqüents de l’estil “som la solució” “sabem què cal fer” “mamà van contra mi” “no hi ha alternativa” “exigim esforços”....  Si Espanya és un dels països d’Europa amb més càrrecs polítics ha de ser per algun motiu! . La política és absolutament necessària, tenen raó quan diuen açò. Un atall de malparits amb la complicitat de companys que no denuncien i només obeixen a "idearis" de partits estan carregant-se poc a poc aquesta afirmació. La política és necessària, però la nostra concepció de la política ha de ser com la de la vinyeta.