dijous, 16 de maig del 2013

TROBALLES I

 
   
Estic rellegint "on the road" de Jack Kerouac, una de les meves novel·les preferides, i em trobe amb aquesta declaració:
   "La única gente que me interesa es la que está loca, la gente que está loca por vivir, loca por hablar, loca por salvarse, con ganas de todo al mismo tiempo, la gente que nunca bosteza ni habla de lugares comunes".
    Acabe el llibre, i pense en que en part és autobiogràfic; em fascina "la modernitat" dels Estats Units dels anys 50, els viatges d'Est a Oest,els paisatges, el personatge de Dean Moriarty... no sé què té aquest llibre, però m'atrapa, està ple de ganes de viure, de descobrir, de trobar sensacions sense gaire preocupacions... apareix l'expressió "ganes de viure" i, de sobte, comença a sonar l'himne; perquè " estic fart de fastics". 


 P.D: Aquest llibre és magnífic, no m'atrevisc a veure la pel·lícula. Les imatges i pensaments que em transmet són molt personals, tan particulars que dubte molt que puga coincidir amb el que aparega en una pantalla. A més, no soporte l'actriu de "Forúnculo" "Crepúsculo"...

1 comentari:

amparo ha dit...

M'apunte el lliber per a quant tinga més temps lliure, pel que contes, segur que m'agradarà.

Bona troballa!