dissabte, 17 d’agost del 2013

GRÀCIES



En aquest pot volia agrair a una sèrie de persones l’oportunitat que m’han atorgat per obrir els ulls a la realitat:

  • Gràcies al president de les Noves Generacionsdel PP de Xàtiva, per obrir-me els ulls i mostrar-me les veritables conviccions d’un jove nacional, que fa broma amb símbols que signifiquen mort, desgràcia, misèria i opressió. El poble de Xàtiva ha d’estar orgullós de tenir mandrils com aquest que aspiren a futurs representants, gent compromesa amb el partit i els ideals, veritables burros menjant del pessebre. Per favor voteu-lo, que representa les "noves generacions" amb una claredat i coherència asombroses. 
  • Els mateixos burros que mengen del pessebre són eixos que, des del PP o des del PSOE parlen de “causa general”, quan un jutge investiga o demana a algú dels seus que done explicacions, cagant-se literalment en la cara de totes les persones que patiren  la dictadura i les conseqüències de la veritable causa general. No respecten la justícia, no respecten la llei i són tan mandrils com el de més amunt. 
  • Mandrils i burros en el pessebre també són els qui pensen que amb un carnet d'afiliat obtindran un lloc d'assessor o regidor i faran carrera dins d'un partit; són com els militars. Sempre obeixen el líder. El problema és que aquesta gent juga amb pressupostos i ajudes i suposadament ens representen. Els hooligans amb carnet del partit són una veritable gangrena. Ninots de palla que, quan pugen a una alcaldia o una regidoria no es preocupen pel bé dels ciutadans, només els interessa fer mèrits en el partit. 
  • Gràcies també a totes les persones que creuen que un tiet que per una alcaldia es capaç de fer pactes amb un condemnat perassetjament sexual  mereix ser representant del poble. Més burros menjant del pessebre.
  • Gràcies al boquimoll/representant del poble que, en comptes de denunciar un delicte contra el Medi Ambient en Gibraltar, envia a la Guàrdia Civil a enregistrar vehicles  per fotre els ciutadans,mentres els peixcadors continuen igual. Per cert, és el mateix ministre que  va amenaçar l’Argentina pel que va passar en Repsol...massa tangos s’han cantat i ballat ja des d’aquelles declaracions. Per favor, ens cal un altre Perejil, amb helicòpters aterrant en un bancal erm i soldats preparats per atacar.
  • Gràcies als sistemes que permeten que estes parauletes exoneren  de tota culpabilitat el rei o el president.. Són els mateixos sistemes que fan que, quan un rei visita un altre, l’amfitrió li “faça una ofrena”: nyas un atall de súbdits delinqüents.  El mateix sistema que fa que si tens doctorat, màster i idiomes te n’hages d’anar a buscar-te la vida fóra, però que si portes 9 miserables tones (9 tones!)de haitxís en un camió o violes 11 infants, te’n tornes a ta casa, perquè Espanya t’acull, perquè et volem i et necessitem en les nostres càrcels. El mateix sistema,per cert, que és incapaç d’admetre que hi ha responsables darrere de marranades com aquestes,  que tal volta haurien d'estar en una càrcel marroquí fins que torne el rei. Si no respectem els xiquets, qui som?.Més burros (o porcs?) menjant del pessebre.  
Agraisc de veres aquestes actituds, perquè fins fa molt poc, tenia un poc d'esperança en que les coses poden canviar, en que anem avançant cap a una societat més igualitària, més digna, més europea, més normal... però estos mandrils em fan veure que continuem sent una societat de burros menjant del pessebre, de reis amb dret de pernada, de responsables "que lo sienten mucho" i "que se equivocaron" però amb l'almorrana ben agarrada de seure al mateix lloc i de gent cada vegada més enotjada. Ara ja no tinc esperança, ara el que tinc és moooltes ganes de que se'n vagen tots a cagar i fer-los fóra d'una vegada, el més prompte possible, perquè ens ho mereixem. 
I per acabar, gràcies al creador de tan magnífica obra:

http://ep00.epimg.net/ccaa/imagenes/2012/08/01/valencia/1343837369_570974_1343837671_noticia_normal.jpg

3 comentaris:

amparo ha dit...

Sublim Kike!!!

Gràcies a tu per este espai anomenat "Mirant el Sostre"

Morning Star ha dit...

Mequetrefe traent tot el seu arsenal. Fantàstic!

Encara estic assimilant la comparació de l'últim punt. No ho havia pensat des d'eixe punt de vista...

MEQUETREFE ha dit...

Gracietes als dos.
Pere que el govern espanyol no investigue i faça fóra l'ésser humà que va signar que el pederasta se'n tornara a Espanya denota el nivell del pesebre.