divendres, 31 de gener del 2014

IDIOTÈCA

El cel el estava emboirat i l'ambient era excessivament pesat al carrer. Tot semblava anar més lentament.El dia pesava. No ha fet fred, ni calor. Bufava l'aire i el sol no ha aparegut en tot el dia. La idioteca ha obert les portes i uns quants éssers caminen pel carrer infectats de mixomatòsi. Els ulls unflats, la boca rabiosa. Caminen pràcticament en filera: cap a l'oficina, dins el cotxe, en el supermercat. Supuren baba en forma de comentari sexista suposadament graciós, comentari racista suposadament graciós, comentari general suposadament graciós,queixa governamental local, queixa governamental regional, queixa governamental nacional, queixa governamental internacional, nul·la proposta que no s'haja sentit infinites vegades... caminen mirant el whatsapp amb una habilitat sorprenent. No tupen amb ningú i aconsegueixen fer una mena de carril per on passar. Volen estar ací i volen estar allà. Circulen amb les seves pròpies normes de trànsit i eviten els stop o els senyals de cedir el pas amb un gest de "perdó", alçant la mà,que aparentment els exonera de les cridades d'atenció en forma de pitada. Aparquen en  pasos de minusvàlid per traure diners dels caixers, somriuen amb un vídeo que han vist en el mòbil, reben a diari imatges de pornografia, sang, violència, humor sexista i còmodes cridades a la revolució sense haver-se de moure,que repeteixen i reenvien. Signen peticions digitals i matarien per causes justes, però des de la retaguàrdia. 
El somni daurat de quatre fills de puta que mouen els fils s'ha complert. Tots estem dins.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjntRypygXqUl4OTgTLyXXhSD2W_AA_iWYV9guxoYkEeLYcCCed_JDzIhBNTt2DOZyXLI3Uap_Db2dJB_y2JylixWW14bOxTGMa2-rTrmVuW_Jd9xMPWYPHXypDVjjEfFLrGRbnbPr376_5/s1600/BORREGOS.jpg

2 comentaris:

Morning Star ha dit...

Tens fartera acumulada, tio, i de tant en tant rebentes. El cas és que crec que ara hauries d'estar llevant-te-la de damunt poc a poc.
Però que sí, que entenc el que vols dir. Massa apàtics pel món.
El que no entenc és perquè has deixat els "psicòpates" (nota final per posar un puntet d'humor).

MEQUETREFE ha dit...

Tot açò vé de veure una sèrie de dibuixos animats en la tele que m'agradava prou,m'entretenia iem feia riure (Family Guy). Estic tornant a veure episodis repetits i me n'adone que no és més que una barbaritat sobre una altra. Bestieses insultants encadenades.
No em fa riure,només aplica una sobredosi de burrades.
No ompli. Els "psicòpates" és el mateix. No m'agraden els llocs on no hi ha discussió, i ho suporte de vegades prou i de vegades gens, mirant al sostre i alenant, al cap i a la fí...