dilluns, 1 de desembre del 2014

GOOOOOOL!



43 anys,una dona,  una filla de 19 anys, un fill de 4 i una passió: un equip de fúngol. Quina passió més digna  per a morir amb el cap obert dins d’un riu després de barallar-te amb un atall de neonazis pel futbol. L’agent demobilitat que hi era prop no es va llençar per treure’l i  tothom  se’n penedeix de la mort d’una persona que anava amb la clara intenció d’anar a canviar cromos  amb altres  “radicals del fúngol” .   Poc després, uns ultraimbècils ataquen altres ultraimbècils en un bar...El mort ja és un màrtir entre la ultraimbecilitat esportiva, i ja en van uns quants. Morir pel futbol, amb el futbol com excusa o per estar enmig d'una piara d'ultraimbècils el dia que decideixen que t'ha tocat. Què vides més buides. 43 anys,una dona,  una filla de 19 anys, un fill de 4 i un cervell podrit.  Ho sent, però este mort no em consterna. I a les empreses que  es dediquen al futbol anomenades “clubs”, tampoc. 
El partit no es va suspendre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el futbol es lo de menys, si estigués de moda en aquest país podria ser el basquet, o la petanca o les puntes al coixí

Morning Star ha dit...

El que consterna no és la mort en sí, crec jo, sinó que amb "excusa" d'una afició per un esport, alguns traguen el violent que portem dins i siguen capaços de matar.

MEQUETREFE ha dit...

Pons; verdad verdadera,he pogut escoltar que hi havia entre els detinguts un ultra de 'lAlcorcón...qualsevol dia n'apareixen del Villarriba c.f.El futbol és l'excusa.
Morning;Esta "gent" té les neurones justetes per saber que no han de cagar fora del retrete -gran paraula-, i els clubs, moltes vegades, els amparen. I sí, potser siga això el que consterna.