dissabte, 30 de gener del 2016

PROCÉS DE DESCONNEXIÓ

Ha vist com una cavalcada de reis  obri el calaix de les velles rèmores -mantenir les tradicions vs dones fent de rei mac, la marquesa que no perdonarà mai l’alcaldessa…-. Ha vist també com el canvi promés pinta prou malament.  De moment, la única cosa important sembla ser que Catalunya siga Espanya o  no ho siga – depenent d’on se situa un-, a més del patètic joc de les cadiretes.
Sembla que els gaditans, els bilbilitans i els il·licitans entre d’altres estan molt preocupats per tot açò. Els refugiats? Bé gràcies. La pobresa infantil en Espanya, Catalunya i bilbilitània? Bé gràcies.  També sembla ser polèmic veure un nadó al Congrés dels Diputats.  Que si conciliació,reivindicació o posturisme... En Toledo és un tema capital. Està la gent que no dorm. Sobretot en els bancs dels parcs, que el fred apreta prou. 
Tal volta ha escomençat el procés de desconnexió. Hui no li ha dit bon dia al veí antipàtic que no saluda mai. Hui no s’ha aturat quan per la vorera  quan anava carregat per deixar passar els altres.  Hui somriu de pensar en els seus “actes de rebeldia”.  Un li diu a l’altre artisteee!, què no has vist làstop u quèèè? .  La gent  s’atura pel carrer per veure si açò acaba a boleres. N’hi han que fins i tot trauen el mòbil. L’espectacle està servit.  Passa de llarg i quan gira el cantó, un esglai one more time. Està esdevenint un ésser insensible ? Se sent bé quan comprova que no és l’únic a qui el fet que dos paios surten il·lesos d’un accident després d’haver destrossat els seus vehicles l i fa igual. Si hi hagués ferits sap que canviaria d’actitud, intentaria ajudar, però... els dels mòbils ho farien?
Pregunta estúpida sense resposta.  El cap li diu ara que pots, tira cap a casa, posa’t a la teua moltvolguda Billie mentres mires els terrats i veuràs com se te’n passa. Sempre que sóna Billie se te’n passa.
Sembla que el procés de desconnexió ha escomençat

Post estúpid sense trellat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cadascú mira per lo seu, i ben fet que fan...

MEQUETREFE ha dit...

I tant. El que passa és que em sembla que estem arribant a un nivell d' individualisme hardcore.